KF

Medlem
 • Content count

  1,065
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

KF last won the day on November 1 2015

KF had the most liked content!

Community Reputation

36 Nøytral

7 Followers

About KF

 • Birthday
 1. Vet ikke hvor aktive folk er på dette forumet lenger, i allefall ikke på denne delen av det.. Men jeg har iallefall laget en liten utfordring her, den finner sted i Sverige, nærmere bestemt Uppsala og IK Sirius FK Erik Hamren tar fatt ny oppgave som leder i den svenske førstedivisjonsklubben IK Sirius FK. "Jeg har fått med meg en gruppe investorer i dette prosjektet, og vi ønsker nå å danne en ny fotballstormakt i Sverige. Jeg har hele styret i ryggen, og har fritt fått velge trenerteam. Jeg mangler fortsatt en manager til å lede troppen, men han skal vite at han kommer til ett lag med masse attityd, og en rekke spennende spillere. Jeg har ett bredt nettverk etter år i forskjellige divisjoner, og som landslagstrener for Sverige. Jeg har klart å overtale 2 tidligere Premier League-spisser til å ta ett halvt år i klubben, frem til sommeren, samt at en rekke svenske proffer nå vender hjem for å ta fått på oppgaven med å få Sirius til toppen" Let's get Sirius Edit: Oppdatert link
 2. "Klienten ble frakoblet serveren" er en melding jeg får konstant når jeg blir med i nettverksspill - er det noe jeg må gjøre før jeg kobler meg til?
 3. Starter opp ett nettverksspill nå, håper flere vil bli med Servernavn: KF-FMNorge Passord: fmnorge Nasjon: England, SkyBet League 2 og oppover Database: Stor Bli med den som vil Spill: Fm16 Database: Stor Antall deltagere: 4-5 kanskje?? Valget mitt falt på Leicester
 4. Da jeg fikk FM16 i gave via Steam, lastet jeg selvfølgelig ned dette så fort som mulig - når jeg skal opprette ett nytt spill blir det alltid en Crash Dump, noen andre som sliter med dette?
 5. Så lenge til?? Jeg vil ha det NÅ
 6. Jeg ser at jeg har gjort en feil med denne historien - og har postet kladden og ikke det ferdige produktet - vil dere at jeg endrer denne tråden? eller starte på en ny?
 7. Beklager at det har drøyet en del med neste del, men jeg har vært nedlasset i jobb de siste ukene - men det kommer!! det kommer!!
 8. Del 4 Nede på stranden løper Beth helt bort til Ellie og David. «Jenta mi,» roper hun oppløst i tårer. «Beth!! Du kan ikke være her,» sier Ellie og gjør tegn til at politibetjentene skal føre henne bort. «Jeg må se henne, jeg vil se jenta mi. Hvem kan ha gjort noe sånt mot henne?» ropte hun. «Dra hjem Beth, jeg kommer bortover etterpå, ok? Jeg får betjenten her til å følge deg hjem,» sa Ellie i det politibetjenten dro henne vekk fra stranden. Paul Mills, åstedsetterforskeren, kommer bort til David og Ellie. «Det er ingenting som tyder på at avdøde har falt fra klippen. Det er fotspor rundt liket som får meg til å tro at hun har blitt plassert her, og jeg har funnet kvelningsmerker rundt halsen hennes. Denne jenta ble trolig kvalt,» sa han. Eller kommer bort til de to, «David, vi bør dra hjem til familien hennes. Moren hennes var her akkurat, og vi må prate med dem,» sa hun. «Vel, la oss dra,» svarte David. Hjemme hos familien Walker var det en trykket stemning, Brian, Beth og Josh satt alle i sofaen og gråt. «Brian! Beth! Josh! Jeg beklager så instendig, men som dere vet har vi funnet liket av en ung jente på stranden i dag, og alt tyder på dette er Michelle,» sa Ellie. Ingen klarte å få ut et ord. «Er det noen dere kan komme på som ville ha skadet datteren deres?» spurte David. Brian ristet på hodet. «Beklager Brian, men jeg må faktisk be deg eller din kone om å bli med meg for å identifisere kroppen,» sa David. Brian og David dro ned til sykehuset hvor liket hadde blitt fraktet. De gikk inn i et kaldt rom, en død kropp lå under ett hvitt laken. «Er du klar Brian?» spurte David. «En far er aldri klar for å se sin døde datter,» svarte han. David løftet lakenet slik at ansiktet ble synlig, og Brian brast i gråt, «Det er henne, det er Michelle,» svarte han Senere på dagen holdt David og Ellie pressekonferanse. «I dag, rundt lunsjtider ble det funnet en ung kvinnekropp på stranden. Offeret er bekreftet å være Michelle Walker. Vi har all grunn til å mistenke at hun har blitt utsatt for noe kriminelt, og etterforskningen har allerede startet, og jeg vil gjerne komme med en melding til vedkommende som har gjort dette. Vi kommer til å finne deg, og vi kommer til å arrestere deg, og vi vil dømme deg,» sa David
 9. Del 3 Ellie møter David på en strand like ved, «Hva har vi her?» spurte hun. «Vi har en død person. En fisker ringte det inn. Det er en unge jente. Hun har ikke legitimasjon, så vi jobber med å finne ut hvem det er,» svarte David. «Kan jeg se henne?» spurte Ellie. Han gjorde tegn til at hun skulle følge han. De gikk bort til en kropp dekket med ett hvitt laken. Han gjorde tegn til at åstedsetterforskeren skulle løfte lakenet av hodet. «Å herregud,» sa Ellie og tok hånden for munnen, og tårene begynte å trille ned kinnet. «Du kjente henne?» spurte David. «Det der er Michelle Walker, jeg er gudmoren hennes. Det er datteren til min beste venninne,» svarte Ellie. Samtidig var Beth påvei tilbake til jobben da hun ble sittende fast i trafikken. «Det var da voldsomt til trafikk det var på denne tiden da?» sa hun til seg selv. Hun rullet ned vinduet, og gjorde tegn til at mannen i bilen ved siden av skulle gjøre det samme. «Vet du hva som har skjedd? Er det en trafikkulykke eller noe slikt?» spurte hun. «Jeg vet sannelig ikke frue, jeg har akkurat kommet selv,» svarte mannen. Beth gikk ut av bilen, og bort til en gruppe mennesker som sto ved fortauet å pratet. «Noen av dere som vet hva som har skjedd? Det er ikke akkurat normalt med slik trafikk på denne tiden,» sa hun. «Ja, det er helt forferdelig. De har funnet liket av ung jente på stranden. Hun hadde hele livet foran seg, men så ble hun brått revet bort,» svarte en eldre dame. «Har de offentliggjort noen navn?» spurte Beth forsiktig. «Nei, men jeg mener jeg hørte noen nevnte det. Hva var det da? Miranda? Nei.. Melanie? Nei.. Jeg husker ikke dessverre, beklager,» svarte damen. «Michelle?» spurte Beth enda mer forsiktig. «Det var det, Michelle var det,» svarte damen. Beth ble likblek i ansiktet, og begynte å løpe mot stranden.
 10. Del 2 I lunsjen hadde Beth avtalt å møte bestevenninnen Ellie, som hadde kommet hjem fra en tre ukers ferietur bare et par dager før. «Hei, så godt å se deg,» sa Beth. «Godt å se deg også Beth, du ser godt ut,» svarte Ellie. «Hvordan var det å være tilbake på jobb?» spurte Beth. «Ikke snakk om det til meg, jeg ble så frustrert da jeg kom på stasjonen i dag,» svarte Ellie. «Hva skjedde?» spurte Beth. «Jeg ble jo lovet at jeg skulle få forfremmelse til førstebetjent da jeg kom tilbake etter ferien. Men hva tror du jeg blir møtt av da jeg trapper opp på jobb i dag? Joda, der sitter det en fremmed mann på MITT kontor. Jeg spurte hva han gjorde der, men han avviste meg. Så kommer politisjefen og spør om han kan få snakke med meg. Så forteller han meg at han hadde gitt jobben min til en mann som akkurat hadde flyttet til byen. En med masse erfaring visstnok, David Bones eller noe sånt,» svarte Ellie. «Jeg føler med deg Ellie, det må være utrolig surt å dra på jobb å se mannen som har jobben din, og det å jobbe med ham hver dag,» sa Beth. «Ja, det er det, og han er skikkelig klysete,» svarte Ellie da hun fikk en beskjed på personsøkeren. «Det er jobben, jeg må dessverre dra Beth. Kan vi ikke gjøre dette igjen?» spurte hun. «Selvsagt, skynd deg du, så tar vi igjen dette senere,» svarte Beth.
 11. Del 1 Det er mandag morgen i Weymouth, kystbyen i Dorset. Beth Walker våkner, og ser at ektemannen allerede har stått opp. Hun strekker ut i sengen, før hun også står opp. På vei inn på badet møter hun sønnen. «Hei Josh, har du sovet godt?» spurte hun. «Ja, hva med deg mamma?» svarte gutten. «Jo, takk bare bra. Har pappa lagd frokost?» spurte hun. Han nikket bekreftende. Etter fullført morgenstell går hun ned til resten av familien. «Har ikke Michelle stått opp enda?» spør hun. «La henne sove, hun hadde en stor dag i går,» svarte Brian, Beth’s ektemann, i det han begynte å lese høyt fra dagens avis. «Talentfulle Michelle Walker avgjorde cupfinalen da Weymouth FC’s jentelag sikret seg cupfinalen. Med tre mål, er hun også klubbens toppscorer, og har allerede blitt lagt merke til av store klubber som Arsenal og Barcelona. –Jeg trives godt her i Weymouth, sier stortalentet.» «Ja, hun var i en klasse for seg selv den lille jenta vår i går,» svarte Beth. «Lille? Du må huske at hun er 16 år Beth, hun liker ikke å bli kalt for liten lenger,» sa Brian. «Hun vil alltid være den lille jenta mi, og hun har skole i dag, så hun kan ikke ligge lengre. Kan ikke du gå i vekke henne Josh?» spurte Beth. Han gikk opp for å vekke søsteren sin, men oppdaget fort at hun ikke var på rommet sitt. «Hun er ikke der, kanskje hun allerede har dratt?» spurte Josh. «Det er ikke likt henne å dra av gårde uten å si farvel, men hun har vel møtt en gutt tenker jeg,» svarte Beth og blunket til ektemannen som ble småfrustert over tanken på at datteren hadde begynt å date gutter. De tre slo seg til ro med at Michelle var dratt på skolen, og gjorde seg klar for sine respektive jobber og skole.
 12. Etter den nye patchen står det "Save Replay: CTRL /" oppe i venstre hjørne - noen som vet hvilken funksjon dette har, og om man kan fjerne det?
 13. Er det ikke noe sted man kan poste utfordringer? Holder på å med å lage en slags "Ringenes Herre" database, hvor landet er Middle Earth, og flere lag er delt inn i forskjellige turneringer.. Interesse for dette?
 14. To siste deler, oppsummering og avslutning/konklusjon Episode 7 Klokken var to på natten, og en kvinneskikkelse gikk ned i parkeringshuset under kjøpesenteret, hvor hun møtte en mystisk mann. «Har du den?» spurte hun. «Nei, jeg trengte den for å kvitte meg med mitt eget problem,» svarte mannen. «Hvilket problem er det du snakker om, jeg trenger den telefonen,» sa hun. «Den ligger nok nede på politistasjonen,» svarte han. Kvinnen kom frem i lyset, og sa, «Jeg skal ha min sønns telefon Stephen, om det så er det siste du gjør her på jorden,» sa hun. «Det var da voldsomt Colleen. Hørte ikke sånne ord fra deg i går kveld? Da var det mer ynking å stønning,» sa han mens han strøk henne forsiktig på kinnet. «Stephen, jeg trenger den telefonen, du vet like godt som meg hva som skjuler seg på den,» sa Colleen Ashford. «Jeg vet hva som VAR på den i allefall, hvis du tenker på bildene av oss to,» svarte Stephen Rockford. «Hva mener du?» svarte hun. «Jeg fjernet bildene av oss to, men det ser ut som om din kjære sønn var litt av en detektiv,» svarte Stephen Rockford. «Jeg skjønner ikke hva du snakker om?» spurte hun. «Det var bilder av Alex sammen med trenerens kone, jeg tror nok hverken datteren din, Kenny elller treneren ville likt hva slags bilder det var der,» svarte han. «Mener du at Alex er utro mot Alice?» spurte hun. «Det er vel ditt minste problem fru Ashford. Er det ikke?» spurte han. «Du skaffer meg telefonen, ellers så er du ferdig,» svarte hun. «Skal du drepe meg slik du fikk din egen sønn drept?» spurte han. «Stephen!!» sa hun og klasket han på kinnet. «Du bør dra hjem til datteren din Colleen, hun er sikkert knust etter at kjæresten ble arrestert, mistenkt for å ha drept broren hennes,» sa han og viste henne bilder av når politiet førte Alex ut av stadion. Colleen snudde seg og begynte å gå, da Stephen ropte etter henne, «Hils Alice fra meg da, dere stønner helt likt.» Dagen etter sjekket Colleen telefonen sin, og ble forferdet da hun fant nakenbilder av både seg selv og datteren som Stephen hadde sendt. Hun slo et nummer, før hun løftet opp mot øret. «Hallo?» svarte en mann i den andre enden av samtalen. «Mr. Crane? Collen Ashford her, det ser ut til at jeg trenger dine tjenester,» svarte hun. «Hvem er målet?» spurte han. «Stephen Rockford, og sørg for at han lider. Jeg ønsker han all smerte du klarer å påføre ham,» svarte hun. «Den er grei, men jeg ønsker forskuddsbetaling, 50.000 kroner,» svarte han. «Pengene vil være på kontoen din iløpet av formiddagen mr. Crane,» sa hun. «Hyggelig å gjøre forretninger med deg fru Ashford. Var det noe mer med det samme?» spurte han. «Ja, sørg for at du får tak i mobilen hans, han har noen bilder jeg ikke ønsker skal komme ut. Vel en time senere fikk Colleen melding, «Oppdrag utført, takk for samarbeidet.» Hun pakket bort telefonen og smilte lurt. I samme øyeblikk ringte det på døren, Colleen gikk for å åpne døren, og ble stående å måpe. «Skulle tro du hadde sett et spøkelse,» lød det fra en levende Stephen Rockford. «Det er ikke mulig,» svarte hun. Han ga henne en telefon, hun åpnet den, og så at det var telefonen hun hadde fått tekstmeldingen fra. «Nå skjønner jeg ingenting,» sa Colleen. «Jeg skal gjøre det enkelt for deg Collen,» sa Stephen og plystret med fingrene. «Du har kanskje ikke møtt broren min Michael,» sa han. «Mr. Crane??» spurte hun forundret. «Hyggelig å treffe deg fru. Ashford, alltid like hyggelig å sette et ansikt til stemmen,» sa han. «Vel Colleen, nå som vi vet hvor vi har deg. Nå er det på tide du gjør noe for OSS. Du har fire timer på deg, til å skaffe en million dollar, i små sedler,» sa Stephen. «Hvordan skal jeg klare det mener du?» svarte Colleen. «Det blir du pent nødt til å finne ut selv. Klokken tikker,» svarte Michael. «Fire timer Colleen, ellers så får hele verden vite at du sto bak din egen sønns ulykke,» sa Stephen.Episode 8 Episode 8 «Colleen, kan du komme inn på kontoret mitt?» ropte Paul. Hun gikk inn til ham, «Hva er det kjære,» sa hun. «Jeg skulle betale noen regninger, ser at du har tatt ut over en million i kontanter, hva er det du holder på med?» spurte han. «Jeg kan forklare Paul,» svarte hun. «Spar deg Colleen, tror du ikke jeg vet hva du holder på med?» spurte han. Tårene begynte å trille nedover kinnet hennes. «Spar krokodilletårene dine, tror du ikke jeg vet at du driver å knuller Stephen Rockford bak ryggen min? Er han så god at du må betale for det? Er det det det dreier seg om?» spurte han. «Paul, vær så snill,» svarte hun. «Du har dagen på deg til å pakke sammen sakene dine,» svarte han. «Jeg forstår Paul, men la meg i det minste forklare deg hva som skjer her, ok?» svarte hun. «Kjør på, det kan ikke bli stort verre enn dette. Sønnen min er død, kona mi er ei utro hore, datra mi er vel ikke stort bedre og svigersønnen min sitter i fengsel,» sa Paul. «Du bør sette deg ned Paul, ta deg en drink,» sa hun mens hun sjenket i en whiskey til mannen sin. Han tok i mot glasset og tømte i seg drinken. «Du bør være forsiktig med hva du drikker kjære deg, noen kan jo putte noe i drinken din,» sa hun og blunket til ham. Paul begynte å hoste, han mistet glasset i gulvet så det gikk i tusen biter. «Har du puttet noe i drinken min?» spurte han. «Du har to minutter igjen før du kjenner at halsen din begynner å snurpe seg sammen, du kjenner at hjertet ditt slår raskere og raskere. Du begynner å miste følelsen i fingertuppene, etter hvert svikter beina dine, og du kjenner livet ebber ut av kroppen din,» sa hun og kysset han forsiktig på kinnet før han falt ned på kne, og videre ned på magen. Hun satte seg ned på kne ved siden av ham, «Alex er uskyldig. Det var jeg som drepte Andrew,» sa hun mens hun tok frem ett barberblad og kuttet opp hånden hans, og blodet piplet ut mens pusten ble svakere og svakere. Hun satte seg ned ved skrivebordet hans, og begynte å skrive, før hun reiste seg opp igjen. Hun bøyde seg ned og sjekket pulsen hans, men fant ingen, hun begynte å rive seg i håret, før hun ropte av all sin røst; «Aliiiceeee??? Hjeeelp meg!! Skynd deg, det er pappa.» Alice kom løpende ned trappen og fant moren sittende på kne gråtende i farens blodpøl. «Pappa?» ropte hun. «Han er borte vennen min, han er borte,» sa Colleen før hun reiste seg og omfavnet datteren sin. Minutter senere var både politi og ambulanse på plass. «Så du fant han slik fru Ashford,» sa Joshua Bell, en av politimennene på stedet. «Ja, jeg skulle bare se til ham. Han har jo vært så langt nede siden sønnen vår døde. Jeg fant han liggende der på gulvet i sitt eget blod, det var helt grusomt,» sa hun og tittet bort på den nå tildekkede kroppen. «Josh, du må se dette,» sa en ung kvinnelig politibetjent stående med ett papirark i hendene. «Hva er du har der Kelly,» spurte Joshua. «Det ser ut til å være ett selvmordsbrev, skal jeg lese?» spurte hun. «Ja, gjør det,» sa han. «Kjære Colleen, kjære Alice. Dere skal vite at jeg elsker dere, men jeg klarer ikke mer. Jeg klarer ikke å leve med hva jeg har gjort. Det var med tungt hjerte at jeg gikk til det drastiske valget å beordre min egen sønn drept. Jeg kan ikke forsvare mine egne handlinger, og velger nå å ta saken i egne hender. Jeg kommer alltid til å elske dere uendelig masse, men min tid her er nå omme. Paul,» leste hun fra arket. Colleen skuet bort på pc’en hvor hun selv hadde skrevet brevet før hun brast i gråt. «Har du og din datter noe sted å være ikveld fru Ashford,» spurte Joshua Bell. «Jeg vet ikke, jeg klarer ikke å tenke klart,» sa hun. «Hva skjer med Alex nå? Det er vel ganske tydelig at han er uskyldig når det gjelder min sønns bortgang,» sa hun videre. «Alex er allerede frikjent for alle anklager, og er på vei hit i en patruljebil nå,» svarte Kelly Porter. Minutter senere kom Alex inn døren, og ble omfavnet av Alice. «Så det er sant? Jeg hadde et håp om at jeg var feilinformert, men jeg skjønner nå at jeg ikke er det,» sa han. «Kan jeg og mamma være hos deg i kveld Alex,» spurte Alice. «Klart det vennen min, klart det,» svarte han og kysset kjæresten på pannen. Så langt kom jeg altså før det sa stopp for meg, men nå tenkte jeg å ta for meg fortsettelsen, slik at dere får en slags avslutning Nå er altså på Andrew og Paul Ashford død, begge ved Colleen Ashfords hånd. Men det er det ingen andre enn hun selv som vet, enda. Sorgtunget spør Alice om hun og moren kan bo hos Alex, noe han selvfølgelig takker ja til. Mens Alice er i dusjen, sniker Colleen seg inn på soverommet til en sovende Alex, hun overrumpler ham og det hele ender med at de to har sex, bare for å bli tatt på fersken av Alice, som hadde samme intensjonen som moren. Forferdet over å finne moren til sengs med kjæresten sin, løper hun hysterisk ut av huset og rett i armene til Kenny Jones som var på vei for å besøk Alex. Alice søker trøst hos Kenny som er håpløst forelsket i henne, de to tar flasken fatt og i alkoholrus ender de opp til køys. Alice finner senere ut at hun er gravid, men vet ikke om barnet er Alex, Kenny eller Stephen Rockford sitt. Alice gjør det slutt med Alex og flytter inn hos Kenny, og en morgen tar hun Kennys far på fersken med undertøysmodellen Megan Moore, som er sammen med John Zwarowski, en av Alex’s lagkamerater. Alice truer treneren til å sette Alex ut av laget slik at han, da hun har bevis som vil splitte opp hele familien hans. James Morgan blir ansatt som etterfølger til avdøde Paul Ashford, noe som skaper intriger da han hele tiden har visst at konen, Zoey Morgan har hatt ett seksuelt forhold til Alex Murphy, noe som skaper en isfront mellom de to. James betalte Stephen Rockford for å takle Alex hardt på trening, men Alex fikk aldri varige men av taklingen. Hjemme hos familien Jones, ringer en telefon. Alice ser at det er Alex som ringer, hun slår telefonen på lydløs, og finner senere ut at det er svigermor sin telefon, og da hun skumleser gjennom meldingene fra Alex skjønner hun fort at det er noe på gang mellom Alex og Melissa. Alice sørger for at Warren finner telefonen og leser meldingene, helvete er løst Warren (treneren) truer både Alex og Melissa på livet, og kaster konen ut av huset. Han tyr til flasken, og bestemmer seg for å drepe Alex, men i alkoholrus kjører han rett i en lyktestolpe og blir drept momentant. Kenny anklager Alex for å ha splittet familien hans, og avslutter vennskapet. Lettere blir det ikke for Kenny når det senere viser seg Alex er far til Alice’s barn. Kenny forfalsker papirene slik at han fremstår som far til barnet, og sørger for at Alex aldri får ha noe med barnet å gjøre. James Morgan tar over stillingen som manager i Millwall, og selger Kenny Jones til Newcastle og Premier Leagute. Han, Alice og sønnen Paul Warren flytter til Newcastle. James har fortsatt ikke tilgitt Alex for å ha forført konen, og beslutter å sette han ned til reservelaget, hvor han for øvrig briljerer. Alex bestemmer seg for å få orden på livet sitt, da han føler at han har kastet bort den store kjærligheten Alice, til fordel for seksuelle forhold med eldre kvinner. Han bestemmer seg for å oppsøke hver av disse kvinnene for å ta en prat med de. Han begynner Melissa Jones, han forklarer at han ikke kan fortsette å treffe henne, da det var der alt startet, og at det førte til at han mistet både sin beste venn og sin store kjærlighet, nå får han heller ikke treffe sin egen sønn. Melissa blir rasende og lover at hun skal ødelegge livet han enda mer, og går til James Morgen og forteller at Alex har hatt ett forhold til hans kone, uvitende om at han allerede vet det. Hun går så til Stephen Rockford og gir ham en million kroner kontant, og sier at hun ønsker Alex tatt av dage. Joshua Bell viser seg også å være en bror av Stephen Rockford, og er en korrupt purk. Joshua Bell, Michael Crane og Stephen Rockford legger ett plott for å ta knerten på Alex. De får et anonymt tips om at han er i parken, og kaster seg i bilen for å kidnappe ham, for så å drepe ham. Planen deres får en ripe i lakken da de på vei til parken blir presset ut av veien og ut i grøften av en mørk varebil. Joshua og Michael dør momentant i krasjen, men Stephen overlever. Han roper på hjelp da bilen deres er opp ned og han sitter fast. En moped kommer kjørende, og en person går av mopeden og bort til bilen, setter seg ned på kne ser Stephen i øynene, før vedkommende fyrer av en pistol og dreper Stephen Rockford. Personen går tilbake til mopeden sin, tar ut nøkkelen, og forlater sykkelen og går inn i en ventende mørk varebil. Før varebilen drar videre trykker personen på en detonator og både mopeden og bilen til de tre brødrene går i luften. Hvem kan denne personen være? Colleen og Alice skværer opp, da Colleen sverger på at hun ikke har mer med Alex å gjøre, hun flytter til Newcastle for være sammen med datteren og barnebarnet. Melissa Jones er bitter etter bruddet med Alex Murphy og setter ut rykter om at han har hatt et forhold til Megan Moore. John Zwarowski blir selvfølgelig forbannet og går til angrep på Alex på trening. James Morgan lar John få inn et par slag før han splitter de to fra hverandre. Alex avkrefter alle rykter om han og Megan, noe hun senere bekrefter. John beklager seg ovenfor Alex, og de to blir bestevenner. John finner ut at kjæresten har hatt et forhold til hans tidligere, nå avdøde trener, og gjør det slutt med henne. Han klarer ikke å være nær henne, og søker overgang bort fra Millwall, og blir solgt til Aston Villa. James Morgan klarer ikke å se på sin kone uten å se henne for seg i armene på Alex Murphy, han tar ut skilsmisse og kaster henne ut. Han får senere tilbud om å ta over Newcastle, en jobb han ikke kan si nei til. Han innleder etter hvert et forhold til Colleen Ashford, som ironisk nok er ekskonas eldre søster. Zoey Morgan ga ikke opp selv om mannen forlot henne, og senere ble sammen med søsteren. Hun og Alex forsatte forholdet en liten stund, før de begge ble enige om å avslutte det, da de begge følte at spenningen var borte. Zoey flyttet etter hvert til Spania, hvor hun innledet ett forhold til en av trenerne til det spanske fotballaget Malaga. Da James Morgan ga seg i Millwall ble det som å komme til klubben på nytt for Alex Murphy, han fikk tillit hos den nye treneren, og endte opp som toppscorer, samt scoret det avgjørende målet som sendte Millwall til Premier League. Etter å ha vært singel i over 1,5 år, møtte Alex på Megan Moore på en fest, de mimret om tiden da de to og John hang sammen som erteris. De to innleder til slutt et forhold. Alex Murphy blir etter sesongen solgt til Manchester United. I gatene i Manchester går Alex og Megan hånd i hånd, de stopper ved en bar. Alex åpner døren for sin kjære, og de går inn. Ved et lite bord nede i hjørnet sitter Kelly Porter og venter på dem. Alex presenterer Kelly som søsteren sin, og forteller at de to sammen klarte å ta knekken på Rockford-brødrene. Da var det altså Kelly Porter som kjørte mopeden, og som skjøt Stephen Rockford. Alex Murphy; Alex bor nå i Manchester med sin kone Megan og deres to barn. Alex har skværet opp med eks-kjæresten, og har nå fått besøksrett til sønnen sin. Alex er toppscorer for Manchester United, og har blitt tildelt gullballen ved tre anledninger. Kenny Jones; Kenny og Alex skværet til slutt opp, og Alex trakk i trådene og fikk sørget for at også Kenny Jones endte opp i Manchester United. Kenny og Alice giftet seg og har sammen 2 små barn. Melissa Jones; Ble sinnsyk etter å mistet to av sine store kjærligheter i livet. Ble innlagt på sinnssykehus, men klarte til alles forundring å hoppe ut av vinduet i syvende etasje, med døden til følge Warren Jones; Døde i bilulykke under alkoholrus. Var på hevntokt, og skulle drepe Alex Murphy. Alice Ashford: Giftet seg med Kenny Jones etter å ha vært sammen med Alex Murphy over lengre tid, med et tvilsomt sidesprang med Stephen Rockford. Har en sønn med Alex, og to døtre med Kenny. Andrew Ashford: Døde i en bilulykke, som senere viste seg å være arrangert av hans egen mor. Hadde injurierende bilder av Stephen Rockford og moren, samt Alex Murphy og Melissa Jones Paul Ashford: Ble forgiftet av sin egen kone, etter å ha funnet ut at hun sto bak drapet på deres egen sønn. Colleen Ashford: Drepte sin egen ektemann for å skjule at hun også sto bak drapet på sin egen sønn. Ville ikke la det komme ut at hun hadde ett seksuelt forhold til Stephen Rockford, som sønnen hadde bevis for. Har foreløpig kommet unna med begge drapene, og bor nå i Newcastle med ektemannen James Morgan James Morgan: Gikk fra jobben som assistent i Crystal Palace, for å erstatte avdøde Paul Ashford som assistetent i Millwall, fikk managerjobben i Millwall da også Warren Jones døde. Tok etter hvert over Newcastle, og innledet et forhold til sin tidligere svigerinne Colleen Ashford. De to giftet seg, og bor fortsatt i Newcastle Stephen Rockford: Viste seg tidlig som en tvilsom karakter. Hadde seksuelle forhold til både Alice og Colleen Ashford. Utpekte Alex Murphy som sin nemesis, og prøvde til stadighet å skade han, både på og utenfor banen. Ble skutt og drept av Kelly Porter, etter først å ha overlevd en bilulykke som krevde livet til begge brødrene. Zoey Morgan: Fortsatte forholdet til Alex Murphy en stund etter at ektemannen tok ut skilsmisse. Da de to følte at spenningen var over, valgte de å avslutte forholdet. Zoey flyttet senere til Malaga i Spania, hvor hun til slutt giftet seg med Josè Mariá Gutierrèz, en av trenerne i Malaga. De fikk til slutt 4 barn. Zoey skiftet etter hvert navn til Zoey Gutierréz. Familien bor fortsatt i Malaga. Megan Moore: Var samboer med John Zwarowski, innledet ett forhold med treneren hans. Trodde det skulle gå i glemmeboken da treneren døde, men da John fant ut av forholdet valgte han å gjøre det slutt. Megan møtte Alex Murphy på fest noen år senere, de to fant tonen, og ble et par. Det giftet seg, og venter nå sitt første barn. John Zwarowski: Etter bruddet med Megan Moore valgte han å søke om overgang bort fra Millwall og London. Han ble til slutt solgt til Aston Villa hvor han fortsatt spiller den dag i dag. John Zwarowski er kaptein både for klubb og landslag. Innledet ett forhold til managerens datter. De to giftet seg og har fått to barn. Kom gjerne med tilbakemeldinger, så skal jeg prøve å komme tilbake med en historie senere som jeg faktisk er i stand til å avslutte.Det var den oppsummeringen, og som dere sikkert skjønner så hadde dette blitt en ekstremt lang historie, da dette kun var «høydepunktene» i historien.