blades

Medlem
 • Content count

  80
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

blades last won the day on March 3 2016

blades had the most liked content!

Community Reputation

5 Nøytral

About blades

 • Birthday 06/20/1984

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Hjemby
  Drammen

Tilleggsinformasjon

 • Favorittklubb
  Sheffield United
 1. Har prøvd samma taktikken i Norge med Åssiden, mitt Åssia-lag var et topp 4 lag før taktikken og er nå det klart beste laget i Norge.
 2. Har vurdert Pentagon Challange sjøl, men ikke kommet så langt, så får heller leve på din historie og dine meritter- Venter i spenning på fortsettelsen
 3. Ser fram imot en oppdatering eller tre på denne
 4. Neste stopp blei Lørenskog, avslutta sesongen der med ustabilt spill. Året etter starta med et smell, 5 seire på rad, så var det slutt. Når sesongen var slutt var vi på nedrykk og jeg fikk sparken. Da gikk ferden til et Grimsby på nedrykksplass League 2, der fikk jeg snudd trenden dems ved å holde dem i ligaen. Min første hele sesong ender med alt for mange uavgjort. Helt fram til siste kampen hvor jeg tror jeg må slå serieleder Southend for å få direkte opprykk. De scorer rett før slutt så det blir 1-1, men da har Cheltenham rota seg bort mot Tranmere og opprykket mitt er sikra. Merkelig hvor stor forskjell det er på lysta til å spille når det går litt bedre og spillere faktisk reagerer på mine endringer.
 5. Er det noen her som tar notater i en fysisk notisblokk, bruker notiser inne i spillet eller bruker regneark for å ha en oversikt over sine spillere? Jeg har prøvd alle 3, men føler ikke jeg får maks ut av det, så kunne trenge noen tips om hva andre har suksess med.
 6. Kan avsløre at min første sesong med Godset er en sesong delt opp i 4(5) deler. Den første delen var et Godsel-lag som spilte strålende fotball, leda serien godt fram til sommeren. Den andre delen var da alle mine beste spillere blei lagt til handlelista til de store laga i Europa. Den tredje delen var en katastrofal høstsesong når ingenting ville funke. Den fjerde delen var en god periode i Europa League, når 2 kamper gjenstod i gruppespillet trengte jeg kun 1 poeng mor Rapid Wien og Hajduk Split for å komme videre. 2 kamper og 30 skudd senere har jeg tatt 0 poeng og jeg forsvant ut av E-cup. Det er også en femte del, men den er uten Godset, da jeg fikk sparken og er nå på søken etter en ny jobb.
 7. Begynte årets utgave avFM med 2 opprykk med Sheffield United og 2 opprykk med Hønefoss, men motivasjonen på begge disse forsvant da jeg kom opp i toppdivisjonen med begge lag. Etter dette sliter jeg med det meste, hadde 8 gode kamper med Sheffield FC, men så gikk jeg på 1 1/2 sesong med maks 3 seire på 8 kamper. Har mista det totalt uansett hvilket lag jeg bruker. Etter at jeg fikk sparken i Mildenhall tenker jeg å begynne på nytt. Så nå er det Godset som står for tur. Vanligvis ville målet være gull i cup og/eller serie, men min FM-selvtillit er helt i bunn, så nå skal jeg overleve jobben og bygge meg en taktikk som funker. Gjøre det enkelt og prøve å finne igjen godfølelsen.
 8. "Beste taktikk FM2016?" er tittelen i dette emnet. Mitt svar på det er et rungende nei. Etter å ha sikra 4. plassen i skotsk Premiership prøvde jeg denne taktikken i de siste 4 kampene, pluss at jeg hadde prøvd den mot bunnlaget 3 runder før sluttspillet. Fasit etter disse 5 kampene er 0 poeng og 3-17 i målforskjell. Liker å prøve forskjellige taktikker folk lager for å se om jeg kan lære noe. Det jeg sitter igjen med etter denne taktikken er at det er veldig åpent på vingene når motstander angriper, og som vi veit er innlegg veldig viktig på FM2016. Tror jeg dropper denne taktikken før neste sesong, for planen er å true Celtic og Rangers og da kan det ikke være åpent hus på vingene. Takker for at du legger ut taktikken så jeg fikk prøve den, men den passa ikke det laget jeg har ihvertfall, men det er helt klart andre som får den til.
 9. Etter 2 opprykk på 4 år er nedturen endelig kommet. League Championship i Skottland kan se ut som mitt Montrose sitt toppnivå. Regner med jeg ikke er kjempepopulær etter denne formutviklingen og kjenner lukten av sparken.
 10. SIGames har mista retighetene til den brasilianske ligaen. Tror denne fikser det. https://sortitoutsi.net/downloads/view/18949/fm2016-real-names-and-german-national-team-fix-file-v32-for-fm1631-07042016
 11. Jeg lar assistenten ta pressekonferansene, men klarer fint å ha suksess for det.
 12. Hva har skjedd med Galacticos?
 13. Liker oppsettet, venter i spenning på mer