Tomas Johnstad

Medlem
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Nøytral

About Tomas Johnstad

 • Birthday

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Hjemby
  Bergen
 • Interesser
  Fotball, Motorsport, hunden min og trening.. og FM selvsagt!

Tilleggsinformasjon

 • Favorittklubb
  Liverpool, Brann og Åsane
 1. CDON svarte og bekreftet det vi trodde, og noen visste;
 2. Jeg har sendt en mail til CDON. Får se hva de sier.
 3. Takker for den infoen! Det var jeg ikke klar over. Ja det er veldig rævva! Gleder meg til 16 nå, håper de har fikset mye på sånne "komplekse" ting/problemer som dette.
 4. Slik jeg har forstått dèt, så skulle vi få tilgang til Beta-versjon 2 uker før spillets lansering. Og den/de savene du begynner på i Beta, skulle kunne brukes videre i Fullversjonen. Har dere noe info om dette? Akkurat når det kommer til dèt så er det vel Steam som ordner med koder osv? Noen som vet??
 5. Hva får du for en TV-kamp i Tippeligaen da? Jeg får 12mill KR i PL, med Liverpool. Er i 18/19 sesongen..
 6. For å gjøre forvirringen komplett så går det jo også an å ansette han som Spiller/Trener.. Hva skjer med stats da??
 7. Når en trener er på kurs synker statsene hans pga. han har mindre tid til å trene spillerne(han èr jo på kurset ). Når de sliter så er det ikke sikkert de klarer kurset, og returnerer etterhvert til samme rolle som før uten noe forbedrede stats. De kan klare kurset selvom de sliter, det tar bare noen mnd`er lengre tid(varierer fra 3-6mnd`er tror jeg) Internasjonal Profflisens tar vel opprinnelig rundt 12 mnd`er. --------"-------- A-lisens tar rundt 8mnd`er om jeg ikke surrer fælt. --------"-------- B-lisens, ca 4-6 mnd`er tror jeg.
 8. Du kan gjøre som @Thorbjørn sier eller du kan selv gå inn på trening og endre intensitetsnivå og/eller individuellt opplegg. Reduser eller fjern individuellt opplegg hvis de sutrer jevnt å trutt eller BE DE SKJERPE SEG!
 9. Jeg vil bare legge til det faktum at å ansette bedre trenere også hjelper Jeg pleier å holde ett øye på hvilken trenere som trener hva, ut ifra hans stats. Hvis du også ser på Ansattes Ansvarsområder; endrer hvem som setter opp individuell trening for a-lag/unge spillere, så vil du virkelig øke utbytte av treningen(og støtteapparatet) De du velger bør kjenne laget godt og ha gode Bedømme Ferdigheter og Potensial stats... Dette hjelper fordi man da har større sjangs til å trene "riktig" ifht. de forskjellige talenters egenskaper/ferdigheter. Det blir veldig enkelt å justere de forskjellige individuelle programmene og mengde når du har en kar som "gjør et for deg". Hvis det f.eks. er en rolig periode(5-6 dager til neste kamp?) kan man endre alle treningsprogram til høyt intensitetsnivå, når man etterhvert kommer til kamptrening vil assistenten automatisk endre til passende nivå.
 10. Heisann Godtfolk! Hvordan ligger vi an med oppdaterte stats og info på Brann fortiden? Er det noen som har tatt på seg ansvaret med research?