Tsov

Medlem
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Nøytral

About Tsov

 • Birthday

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Hjemby
  Tønsberg
 • Interesser
  Fotball
  Data

Tilleggsinformasjon

 • Favorittklubb
  Chelsea
 1. Noen som har fått denne til å funke?
 2. Ser ikke ut som det funker. Hverken Bendtner i RBK eller Bård Finne i Vålerenga. Har ikke sjekket de andre. Hva skjer med det?
 3. Endrer dere spillroller osv også?
 4. Men tenker generelt? Alle kategoriene, Noen som har en oversikt over det? Hva en trener skal være god på? Assisterende manager? Sportsdirektør? Osv...
 5. Men jeg får ingenting til å fungere, uansett hva jeg gjør og med uansett lag...
 6. Går det ikke bare opp til 20 på attributter? Hvor kommer fr.eks 48 inn?
 7. http://www.fmnorge.com/forum/topic/12435-5-stjerners-trening/ Er det som denne?
 8. Lar du støtteapparatet gjøre ting? Eller overser du det? Jeg får ikke fm 16 på gli. Skjønner ikke helt hva jeg skal forholde meg til osv. Og taktikk oppsettet. Burde det ikke funke relativt greit å sette spillerne i posisjon dem passer best i, og rolle og plikt? Se bilde.
 9. Litt blond, skjønte ikke den :/
 10. For å få maks ut av trenerne, hva må dem være bra på, på vært sitt området da?
 11. Så bra Lykke til med fm.
 12. Kan du laste opp bilde av feilmeldingen eller komme med litt mere spesifikk info?
 13. Japp. Men kune stått litt hva som er bra å gjøre når man skal spille mot andre lag. Som fr.eks når man burde ligge lavt med forsvarslinje, eller høyt. Osv. Noen som har noen råd der?
 14. Endelig har jeg funnet noe fornuftig på norsk. Dette vil nok hjelpe mange regner med. Del 1: /http://spillhistorie.no/2015/11/27/guide-nybegynnertips-football-manager-2016-del-1/ Del 2: http://spillhistorie.no/2015/11/28/guide-nybegynnertips-til-football-manager-2016-del-2/ Del 3: http://spillhistorie.no/2015/11/29/guide-nybegynnertips-til-football-manager-2016-del-3/
 15. Hei. Jeg føler jeg sliter med taktikk oppsett. Noen med tips og triks? Og dette med trening, er det bra å la assisterende manager ta seg av det? Og teamtalk, burde man ta det selv? Så alt i alt, hva må til for å ting til bra?