Woho

Medlem
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Nøytral

About Woho

 • Birthday

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt
 • Hjemby
  Oslo

Tilleggsinformasjon

 • Favorittklubb
  Arsenal
 1. Hei. Det er flere år siden sist jeg besøkte denne siden så vet ikke om noen har spurt om dette tidligere, men jeg tenkte dette var det beste stedet å forhøre meg. Ettersom FM, jobb og generell browsing på internett stort sett er det eneste jeg bruker dataen til så føler jeg at jeg burde skaffe en som fungerer optimalt til akkurat det formålet. Jeg kom over denne videoen og da kom selvfølgelig lysten til å begi meg ut på enda et FM-spill tilbake: https://www.youtube.com/watch?time_continue=238&v=F_1gPUeY0EY Per idag har jeg en MacBook Air. Den bråker fælt, blir varm og treg etter et par timer spill til tross for at jeg spiller med de laveste grafikkinnstillingene. Så da kommer spørsmålet mitt: Hvor mye må jeg legge i en laptop for at den skal kunne kjøre FM på en god måte? Jeg tenker meg kanskje over på Windows da utvalget er litt større der, men jeg har svært liten kompetanse på området. Utover det har jeg ikke sånn voldsomt mange kriterier da jeg antar hverken MS Office eller annen surfing vil være flaskehalsen for en slik maskin. Ellers foretrekker jeg at den er litt kompakt og ikke ser ut som et "romskip". Tusen takk for innspill og svar. Hilsen en gammel FM-traver.
 2. Hei. Spiller med Lyon hvor mange av spillerene er fransk/algeriske. Problemet er at alle velger å spille for Algeri da de får tilbudt landslagsspill med en gang de presterer. Er det mulig å påvirke dette? Er jo fullstendig krise når halve laget reiser til afrikamesterskapet i den mest hektiske perioden.. Takk for svar!
 3. Cassano er uten kontrakt på den nye patchen. Fantastiske stats, men krever noe lønn.
 4. Takk! Oppfølgningsspørsmål: er det snittet til A-troppen eller inkl B- og u-lag?
 5. Noen som vet hvor man finner gjennomsnittsalderen på laget? Finner ikke frem i de nye menyene
 6. Munir har utkjøpsklausul på 105 mil NOK, men prøver du å kjøpe han tilbyr Barca med en gang en forbedret kontrakt med en kjempeklausul i. Måtte gi han 1 mill i uka og 15 mill sign on for at han skulle komme til Arsenal, men han har vist seg å være klasse allerede første sesong
 7. Har laget en taktikk for å prøve ut de nye rollene. Spiller med en falsk 9er, Raumdeuter på den ene siden jeg bred playmaker på den andre og en vandrende playmaker i midten. Gleder meg til å få testet det ordentlig. Både vandrende og bred playmaker er noe jeg har savnet og funker perfekt inn i mitt system. Raumdeuter er jeg fremdeles litt skeptisk til og ser ikke helt den store forskjellen fra en brytende spiss angripende. En taktikk med både ving og bred playmaker på samme side ser også ut til å funke da playmakeren alltid trekker inn i banen, men får se hvordan det går sånn som det er nå først
 8. Hvis folk har mer spørsmål er det bare å lese igjennom her: http://www.fm-base.co.uk/forum/share-download-fm-14-tactics/161382-high-pressing-tactic-no-lose-58-games-win-46-c-milan-goal-difference-100-a.html Synes forøvrig den funket bedre på forrige patch, men den er fremdeles fantastisk! Selv foretrekker jeg å spille med "offensiv" mentalitet når både korte pasninger og behold ballen er på. Evnt kjøre kontroll og ta av disse. Mot svakere lag funker det også bra å bytte om rollen til ankeret til half-back da man presser enda høyere opp på banen og bidrar mer i det oppbyggende.
 9. Jeg har ikke satt meg altfor dypt inn i treningen, så kan jo høre om folk med mer erfaring opplever noe av det samme. Jeg kjører taktisk svært høy i sesongoppkjøringen første sesong for å få taktikkene fluid raskest mulig og setter ned til normal når sesongen starter for å ikke slite ut gutta, dette synes jeg funker greit. Det jeg da ikke skjønner er at når jeg spiller med et bedre lag, som er favoritt i de fleste kampene, Arsenal atm, så har jeg en tendens til at kvaliteten i spillet synker når taktikkene er helt fluid og jeg endrer til "Off bevegelser" på kamptrening og "offensivt" på vanlig trening. Det er ulogisk i mine øyne. Videre lurer jeg på om noen kjører fitness igjennom sesengen? Har noen prøvd å trene spillere i playmakerroller individuelt og fitness på lagtrening? Ser for meg at hvis det funker som anvist i linken over burde spillerne da trene opp alle statse, da jeg synes at spillere som trenes som feks. fremskutte playmakere blir litt veike i resten av spille da de bare øker de fremhevede statsa. For øvrig er jeg veldig fornøyd med å trene de sentrale midtbanespillerne som indreløpere og DMene som defensiv midtbane eller ballvinnende midtbane da de også trener litt passninger.
 10. Vet noen hvordan man kan se om en spiller blir regnet som "ikke-EU spiller"? Det virker osm noen eurpoeiske land ligger i denne kategorien på FM. Kjeldelig å signere østeuropeiske talenter også ender man opp med å ikke kunne registrere dem..
 11. Dog et tidlig rødt kort på Villa, men det virker til å være en voldsomt god taktikk!
 12. Fewa, hvilken posisjon bruker du Volland i hvor han putter så mye?