aleksanderi

Medlem
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Nøytral

About aleksanderi

 • Birthday 02/18/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Hjemby
  Bergen
 • Interesser
  Fotball

Tilleggsinformasjon

 • Favorittklubb
  Liverpool
 • Favorittversjon
  FM 11
 1. Jeg er AC Milan, sliter virkelig med å skape sjanger med den taktikken din som heter offensiv, prøvd 3 forskjellige spisser, alle med 0 mål på 5 kamper nå, kampene ender som regel med 0-0 eller en knepent 1-0 seier selv mot dårlige lag.
 2. Gir den ett forsøk jeg, har du noen Screenshots du kan vise? og er det en av taktikkene som du synes passer bedre hjemme og borte? Eventuelt hvilken som er bedre for topplag og mindre lag?
 3. Ja sant det, men det jeg synes var rart er at første sesongen scorte jeg 154 mål med Chelsea, synes det var litt i overkant. Det var med Costa, Remy, og Drogba som spisser, og slapp inn 46 mål med cahil, terry zouma som midstoppere, Når man får Messi,Ronaldo og Suarez så scorer man nok langt mer ja, Ja er litt opp og ned føler jeg, Klarer man å knekke koden bakover med for eks 3 bak, scorte man ekstremt mye mål, før siste patch, men etter patchen føler meg det er best å ha 4 bak igjen:)
 4. Wisdom, fra Liverpool,Musacchio fra Villarreal mener jeg og Aboubakar fra FC Porto
 5. Ja, kan ha noe med det å gjøre, jeg har ikke prøvd taktikken med RBK, men du kan prøve å ta ned off midtbane og spille med fire bak å se om det hjelper. Er ikke en supertaktikk dette, så kan nok fikses en del på det def spillet med dårligere lag med dårlige spillere som ikke holder pl/ la liga nivå. Dette var en taktikk jeg lagde spesielt for Chelsea og deres enkelt spillere
 6. Den har jeg ikke, tror nok ikke han vil dele den
 7. Assistenten tar kampforberedelser, Kamptrening varierer litt, men som regel off bevegelser og def plassering hvis jeg føler jeg slipper inn mye mål en periode. Ikke gale det, med RBK eller?
 8. Ah nei skrev øverst at jeg spillte med en kompis, Kampene mellom oss har alt og si for tabell posisjonen,hehe. Eneste jeg lurte på var egentlig om andre hadde opplevd å score mer mål med 3 bak, nå etter patchen. Taktikken min er ikke noe spesiell bare litt rart siden begge spiller med 3 bak og bøtter inn mål.Kan teste en save alene å se hvordan det går.
 9. Hadde ikke kompisen min vært bedre enn meg i fm, hadde jeg vunnet alt, å score 139 til 162 mål per sesong, vil jeg kalle overlegent. Send gjerne ett bilde hvis du overgår det med Chelsea de tre første sesongene. Er mye vanskeligere å spille mot en annen person enn å bare leke seg aleine.
 10. Ja er nesten sånn, også har kampene mellom oss veldig mye å si, prøv en formasjon med 3 bak. Litt gode midtstoppere,funker bra for meg i hverfall Spennende, hold meg oppdatert
 11. Nei han har laget en egen, men han spiller også med 3 bak, greit vi er Chelsea og United men, kan jo vinne 7-0 mot Real Madrid eller Man City, noe som ikke er akkurat normalt.Derfor jeg lurte på om noen andre hadde opplevd samme i lignende formasjoner
 12. Det kan jeg gjøre, den er ikke så spesiell, er bare at jeg føler jeg scorer for mye med den
 13. Sånn Ja
 14. Hei noen som har testet 3-4-3 etter patchen? føler jeg og en kompis scorer altfor mye mål at det nesten ikke er gøy lengre. noen som har opplevd det lettere etter siste patchen? 3-5-2 overlegen.fmf