vidarj

Medlem
 • Content count

  235
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Nøytral

About vidarj

 • Birthday 04/06/1988

Contact Methods

 • MSN
  vidarjak88@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.kingsize.no/trolos

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Hjemby
  Sandefjord

Tilleggsinformasjon

 • Favorittklubb
  LIVERPOOL FC
 • Favorittversjon
  FM17
 1. Navn: Johannes Eggestein Alder:18 Nasjonalitet: Tysk Posisjon: Spiss Klubb: Bremen Pris: Jeg gav £ 5 millioner i 2018/19 sesongen Testet i: Sunderland Kommentar: Komplett spiss med sine store styrker i spillerforståelse, ro og lagånd. Scorer en del, men i tospann på mitt Sunderland lag med Vincent Janssen er det hans store lykke med passninger, og evnen til å finne rom og spillere som virkelig gjør han til en viktig brikke i kampen om topp 4. Gjenganger i stort sett alle FM savene jeg har hatt på både FM 17 og forgjenger 16, stort sett i Verdensklasseklubber. Ett safebet hvis du tør å bruke unge spillere i laget.
 2. Navn:Samir Alder: 21 Nasjonalitet: Brasiliansk Posisjon: Midtstopper Klubb: Udinese Pris: Jeg gav £ 8.5 mill i 2017/18 sesongen Testet i: Sunderland Kommentar:Hurtig og sterk forsvarsspiller med ballspillende stopper som hovedrolle. Venstrebent og stabil i prestasjonene, meget ettertraktet på overgangsmarkedet. Har en gjennomsnittlig rating på mellom 7.35-7.40 i hver sesong. Scorer dog lite på dødballer. Vil påstå at han er god nok til å være fast inventar på etthvert europaleague lag, og de fleste klubbene i premier league, serie-A, og spansk toppdivisjon.
 3. Navn: Kristoffer Ajer Alder: 17 Nasjonalitet: Norsk Posisjon: DM/MS/OMS Klubb: Start Pris: Jeg gav £ 550 000 Testet i: Wolves Kommentar: Ajer er en av de spillerne som blir latterlig god etter en 1/2 sesong. Er kaptein i en alder av atten år på min Wolves save, og er ønsket av stort sett hele verden. Høgmo nekter å ta han ut på landslaget, men Barcelona har puttet inn bud på ett tosifret antall pund, og jeg tror at Ajer og Ødegård blir sett på som to meget store talenter av FM teamet. Billig, allsidig, og går rett inn på ett hvilket som helst championship lag allerede fra spillets start.
 4. Navn: Alex Muñoz Alder: 20 år Nasjonalitet: Spansk Posisjon: FV/FS Klubb: Hércules Pris: Jeg fikk han for £ 1.2 millioner ved spillets start Testet i: Wolves Kommentar: Går rett inn på førstelaget til en hvilken som helst Championship klubb, og presterer jevnt. Er naturlig på både stopperplass og backplass, og stiger hurtig i verdi. En spiller som kan tilføre mye både defensivt og offensivt, og som gav meg enorm profitt ved salg. Navn: Borja San Emeterio Alder: 18 år Nasjonalitet: Spansk Posisjon: FH Klubb: Racing (spania) Pris: Jeg gav £ 2.5 millioner Testet i: Wolves Kommentar: Dette er en av wonderkidsa som internett har fablet om siden beta versjonen, og unggutten leverer fantastisk. Den første sesongen gikk litt trått, men han har tatt premier league med storm, og blitt en nøkkelspiller allerede som 18 åring.
 5. Følger opp ''The normal one'' sitt initiativ! Vet du om en kommende keeperlegende som Iker Casillas eller Oliver Kahn, del han med oss: Navn: Alder: Nasjonalitet: Posisjon: Klubb: Pris: Testet i: Kommentar: Bilde:
 6. Følger opp ''The normal one'' sitt initiativ! Hvem er spillets beste midtbanespillere i dine øyne? Del det her! Navn: Alder: Nasjonalitet: Posisjon: Klubb: Pris: Testet i: Kommentar: Bilde:
 7. Vet du om en kommende Xavi eller Steven Gerrard, del han med oss: Navn: Alder: Nasjonalitet: Posisjon: Klubb: Pris: Testet i: Kommentar: Bilde:
 8. Jeg har erfart at dersom du setter stopperne dine til å markere tettere, og takle hardere, samtidig som at backene også får instruksjonen om å takle hardere, så tjener du godt på dette defensivt.. Jeg har også mistenkelig gode stas på dødball i mot, da spesielt på cornere, når jeg prøvde meg med å IKKE ha spillere på noen av stolpene (bug?) Noe jeg sliter litt med, er at keeper gjør mange merkelige tabber, og slipper inn mange mål fra kanten av sekstenmeter, da ser man på bildet at ballen treffer keeper, og går i mål.. Dette skjer ofte, men da jeg spiller med Hull City, og har Allan McGregor i målet, er dette kanskje bare en dårlig simulasjon på at keeperen er litt slepphendt?
 9. Jeg fikk Chris Smalling til Hull City for 1,8 millioner pund i 2015/16 sesongen, januarvinduet.. Jeg føler at overgangsmarkedet har blitt mer realistisk i denne utgaven.. Spillere som gjør det dårlig for klubbene sine er billig på overgangsmarkedet, samme med ''overflødige rotasjonsspillere'', mens spennende talenter som er populære blant speidere gjerne selges til sykelige overpriser. Forøvrig har Smalling blomstret for meg i Hull, så verdien ett år senere er på nesten 11 millioner £!
 10. Hvorfor står du som mester etter 19 spilte kamper?? Edit: så ikke at det var hjemmestatistikk.. Jeg må spørre: Hvordan i ALL VERDEN får du Gerrard til å spille så lenge? Jeg har aldri klart å holde han i spill til lengre enn 36 år.. Og hvorfor har du solgt Suarez? For å komme med ett lite råd til taktikken din: Prøv å ta i bruk offsidefelle, jeg har benyttet meg av det i en 4-1-4-1 formasjon med stort hell. Har slitt selv med å finne den perfekte offensive taktikken i FM14, så jeg har blitt fan av både 5-3-2 (med wingbacks), og nevnte 4-1-4-1 ( m. dyptliggende playmaker bak de fire sentrale), men i min egen 4-3-3 formasjon har jeg stort sett aldri hatt hell med så offensive brytespisser, så jeg gleder meg til å prøve denne taktikken i ny save når jeg kommer hjem! hehe
 11. Vært medlem siden 2002 tror jeg, måtte reaktivere kontoen min for ett par år siden. Var veldig aktiv fra 2003-2010, så hadde jeg ett par år pause, og har vært sånn halvveis tilstede siden 2011. Brenner fortsatt for FM, men har blitt for gammel til å huske forumet desverre hehehe. Gøy å se så mange gamle medlemmer jeg faktisk biter tak i og husker fra tenårene mine Edit: Nummer 11, u made my day når du husket mine gamle historier. Jeg var FEMTEN-SYTTEN år når jeg skrev min siste FM historie! (VidarJ's nye hverdag) back in 2003-2005
 12. Har begynt å skje meg svært hyppig i vanlig karrieremodus også...
 13. Jeg har en helt standard pc, kjører database med 80 000 spillere, aldri opplevd det nevnte.. Har du sjekket om du har virus, utgåtte drivere osv osv på programvaren?
 14. Jeg satser utelukkende på ungdom i min Southampton save, med bla. will Hughes, Luke Shaw og James Ward-Prowse som faste startere. Solgt ett par kjente fjes, og hentet inn disse: Ja, jeg vet at de er unge, men allerede som 15 og 16 år har de henholdsvis 1,5 og 2 stjerner i nåværende ferdigheter... Begge er planlagt å debutere i løpet av sesongen jeg er i
 15. Rapporten er avbrutt pga samlivsbrudd og andre personlige årsaker