ZlatanIbrahimovic10

Medlem
 • Content count

  290
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Nøytral

2 Followers

About ZlatanIbrahimovic10

 • Birthday 11/10/1984

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Tilleggsinformasjon

 • Favorittklubb
  Newcastle United
 • Favorittversjon
  07
 1. Hvor finner du nye facepacks? Finner bare gamle fra 2015 osv..
 2. Hei, Jeg har ikke spilt FM på 5 år, men har nå kjøpt FM 17 touch. Deilig å være tilbake! Men det er en del nye ting, så jeg har et par spørsmål med tanke på hva jeg skal gjøre når FM 18 kommer ut. 1. Hvis jeg kjøper vanlig FM 18, men bestemmer meg for at jeg kun vil spille FM 18 touch - Må jeg da kjøpe det i tillegg? 2. Hvis jeg har satt opp alt av treninger osv, så jeg er fornøyd og aldri rører disse tingene i detalj lenger - Vil det gå like fort som FM touch eller vil det uansett ta lengre tid å komme seg fremover? 3. Kan man ikke ta over landslag på FM touch? Mvh Zlatan Ibrahimovic.
 3. ..eller ta over landslag?
 4. Er det noen som er gira på et stafettsavegame på Classic varianten i år?
 5. Går det ikke ann å velge draktnummer på classic?
 6. Linken finner ingenting.
 7. Blir irritert når du kommer med "Men herregud..". Jeg snakka aldri til deg før det. Stilte spørsmål ved at jeg flere ganger ser at folk sier "må ta hobbyspiller", da jeg personlig syntes det går for tregt å avansere da. Men det er sikkert kjempe realistisk, hvis man ønsker det. Smak og behag. (Vi legger offtopic til side nå.)
 8. Men herregud, ..folk ønsker å spille spillet forskjellig. Jeg personlig syntes det blir for kjedelig å være i L2 og lavere i 4-5 sesonger selv om man gjør alt "feilfritt". Mente selfølgelig ikke få jobb i Real Madrid etter et halvt år, det skjønte til og med du Joakimbb.
 9. Hvorfor "må" man starte som hobbyspiller eller automatisk? Har rykket opp fra BBS til L2 på to sesonger men det er umulig å få noen bedre jobber enn den jeg har.. Jeg angrer på at jeg satt meg opp på automatisk..
 10. Det er sånn som dette. Det er dødskult. Rart det ikke er større interesse i år...
 11. Har alle divisjonene i norge og england samt toppdivisjonene i endel andre land. Ryktet er satt som automatisk og favorittklubb som newcastle.
 12. Da er du heldig! Bare skrik ut hvis du vil dele taktikken din.
 13. Tok godt vare på muligheten og er på mitt tredje strake tap. FM12 blei døds vanskelig etter patchen!
 14. Hei. Jeg har aldri starta uten jobb før, men tenkte å prøve dette. Jeg valgte mange ligaer og lave divisjoner, satt meg selv på automatisk og 26år. I oktober 2011 får jeg jobbtilbud fra Strømsgodset. Er det vanlig å få så "gode" jobber med en gang? Trudde jeg måtte jobbe meg opp littegrann for å komme til tippeligaen liksom. Noen som har gjort dette før?
 15. Denne var bedre før siste patch.