andersus

Medlem
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Nøytral

About andersus

 • Birthday

Tilleggsinformasjon

 • Favorittklubb
  Manchester United
 • Favorittversjon
  2001/02
 1. Jeg pleier vanligvis ikke å snakke om taktikker her på forum, men denne ønsker jeg å rette en liten oppmerksomhet til. Tenkte jeg ville teste ut denne taktikken litt. Startet en saving som arbeidsløs og fikk ganske straks jobben i Real Sociedad og brukte denne taktikken der. Jeg verken kjøpte eller solgte noen spillere der og endte på en god 3. plass bak barca og real. Deretter gikk veien videre til Tottenham der Pochettino hadde fått sparken etter å ha endt på 8.plass. Jeg kjøpte Strootmann og Barkley dit og fortsatte å bruke taktikken din. Det endte, med at jeg fikk fyken i mars måned, da lå jeg på en god 3. plass i ligaen. Grunnen til at jeg fikk sparken var nok at jeg tok litt hardt i under forventninger foran sesongen og sa jeg ville bli mester. Sommeren etter sesong to fikk van Gaal fyken i United, jeg søkte og fikk jobben. Jeg kjøpte inn Sanchez, Mustafi, Carvalho og Kovacic. Jeg førte de til 1. plass. Før sesong 2 kjøpte jeg Lozano og Eriksen. Endte igjen på 1. plass, men bare 1 poeng foran city som har Mourinho som trener. Er i skrivende stund i finalen i CL mot Juventus. Denne taktikken er en veldig god taktikk bare en gir den tid til å fungere, det tar noe tid, men når taktikken sitter hos spillerne så spiller de en god fotball. Jeg har prøvd en del taktikker gjennom årenes løp, men sjelden har jeg sett en taktikk der spillerne er mer på en denne. Det er gode taklinger, bra press og fint pasningspill. Jeg kunne skrevet så mye mer, men jeg holder meg til å si at jeg absolutt anbefaler denne taktikken til et hvilket som helst lag. Bare husk å gi den litt tid.
 2. Sliter med taktikk til United jeg også. Lurer på om dette er bevisst fra spillutformerne. Har prøvd meg på 4-2-3-1 assymetrisk og en 4-3-3 som skulle være bra, men sliter med å score og får veldig lett mål imot.
 3. Forsøkte det, men det kom bare opp "kunne ikke laste filen". Har fått lastet ned noen fm16 taktikker fra workshop, men det er et par fm15 taktikker jeg kunne tenkt meg
 4. Kan jeg føre over mine taktikker fra FM2015 til 16? I så fall hvordan?
 5. Flere av mine spillere har klaget over manglende disiplin i stallen. Hvordan fikser jeg det?