2mas

Administratorer
 • Content count

  424
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

2mas last won the day on January 7 2016

2mas had the most liked content!

Community Reputation

25 Nøytral

2 Followers

About 2mas

 • Birthday

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Hjemby
  Bergen
 • Interesser
  Mat og drikke, fotball, musikk.

Tilleggsinformasjon

 • Favorittklubb
  SK Brann og Manchester United
 • Favorittversjon
  FM16
 1. Skal legges til at han faktisk vant serien med Vålerenga denne sesongen!
 2. Små forandringer for meg er alt fra å endre roller, endre fra eksempelvis høyre midtbane til høyre ving, endre presshøyde, uten at dette gjør formasjonen så veldig forskjellig.
 3. Hei, det du nevner som mulige årsaker kan alle ha en finger med i spillet. Selv liker jeg å gjøre små justeringer på formasjonen slik at lagene ikke skal tilpasse seg stilen vår og "finne ut av den". Det kan nok være lurt og prøve om dette er noe som kan fungere for deg. Forøvrig godt å høre at du har fått ordnet opp i økonomien og er på vei mot nye høyder med klubben!
 4. Det blir vel godt å komme seg tilbake til klubbfotballen, og igjen ha Europa som base. Er det noen av guttene dine fra Elfenbenkysten som kan være aktuelle for dette sveitsiske laget?
 5. Hei! Såvidt jeg vet så er dette noe som skjer ved ungdomsinntaket. Korriger meg gjerne om dette er feil folkens.
 6. Nå er jeg ingen ekspert, men såvidt jeg vet kan man ikke kombinere bruk av databaser på den måten.
 7. Litt lite det skjermbildet der, og vanskelig se, hvertfall her hos meg.
 8. Det er en flott guide til Football Manager ja. Har lest den selv tidligere. Kanskje den kan være nyttig ja.
 9. Dette er jeg faktisk veldig usikker på, eneste jeg vet er at jeg hele tiden maser på styret for å forbedre oss på alt som har med akademiet å gjøre. Har fått gjennomført litt, men er ikke helt i mål ennå.
 10. India! Artig land. Der har jeg faktisk aldri vært selv, verken på Football Manager eller som turist. Et eventyr av en save dette - lykke til i Salgaocar FC!
 11. Selv om ene skjermbildet viser årstallet du spiller i så bør du kanskje få det inn i rapporten, spesielt i den første delen om nasjonsmesterskapet! Lykke til med VM-sluttspill!
 12. Utrolig artig å følge denne rapporten. Morsom reise også. Vært litt uheldig også mtp. at det ikke ble opprykk med 2. laget fordi 1. laget ikke var godt nok og at styret i Doncaster ikke ville fornye kontrakten. Er bare å kjempe på! Gleder meg til å se hvilket eventyr som venter nå!
 13. Strålende. Klubben har virkelig etablert seg i toppen, og det blir spennende å se om 3. plassen kapres! Og selvsagt om man kan true PSG og Monaco allerede neste sesong!
 14. Man kan vel ikke bruke FM15-taktikkene på FM16 etter hva jeg har hørt.
 15. Hva skjedde når du aktiverte produktkoden i Steam da?