stiandre

Medlem
 • Content count

  97
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Nøytral

1 Follower

About stiandre

 • Birthday April 10

Contact Methods

 • MSN
  stianae@msn.com

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt
 • Hjemby
  Sotra

Tilleggsinformasjon

 • Favorittklubb
  Manchester United
 • Favorittversjon
  FM 2011
 1. Har akkurat bladd meg igjennom alle spillertips fra de eldre FM versjonene, og for et tilbakeblikk! Fantastisk artig, og minnene strømmet på.. Er sugen på litt updates på legendene i tidligere versjoner.
 2. Føler oppdateringer i Adecco og lavere div Norge ikke er noe særlig. Har villet startet med Nest-Sotra flere ganger, men er jo spillerstallen fra 2010 omtrent..
 3. Forøvrig et SS av Martin Ødegaard. Ligger an til å bli ekstreeeemt god!
 4. Her er en oppdatert database som inneholder etter mitt syn de aller fleste overganger fra deadline day. Filen er hentet fra fmscout.com TheFootballManagerWhizzkidsFM2014Database.dbc
 5. Ikke for å ødelegge for dere som allerede jobber for fullt med oppdatering, men lastet ned en fra fmscout nettopp, og den ser meget bra ut ang oppdateringer fra deadline day. M Ødegaard blir jo helt villt god! Her er lenke til hvor jeg lastet oppdateringen fra. http://www.fmscout.com/a-fm-whizzkids-2014-database.html
 6. Hvor detaljert blir overganger og spillerstaller i Adeccoligaen oppdatert? Er litt sugen på å starte med Nest-Sotra som spilleri Adecco, men spillertroppen har jo ikke vært oppdatert på årevis, og det er jo kun et par spillere som faktisk er i den virkelige troppen. De har jo hatt mange overganger fra forrige sesong, men er helt håpløst å starte save nå med den troppen som er i databasen. Har heller ingen erfaring med å bruke editor for å endre dette selv.
 7. Som managere gjør i virkeligheten, liker jeg å ta med enkelte i støtteapparatet med meg når jeg bytter klubb, gjerne fordi jeg har hentet dem før og de har har passet til mine treningsmetoder. Er det slik at tidligere sammarbeid med trenere har noe utslag på det nye treningsfeltet på FM? Det hadde vel i praksis vært lettere å overføre spillestil og taktikk til nye spillere om trenerene hadde god kjennskap til "min" filosofi over fra perioder i tidligere klubber.
 8. Hadde vært megakult om denne posten ble satt i gang igjen.. Som tidligere skrevet her så hadde det vært artig å hørt fra Kennedy Bakirciouglu, Andri Sigthorsson, Freddy Adu, ? Todorov, Tonton Zola Mokokou og Florentin Petre mm... Er nesten så jeg får lyst å spille disse gamle CM spillene igjen etter å ha lest ..
 9. Noen som vet om det er en bug eller bare slik spillet er når man ber assistenten søke etter spillere på lån og aldri kommer opp med noen, uansett posisjon?
 10. Har du meget intensive treninger så er sjangsen større for flere skader. Prøv også å få tak i gode fysioer..
 11. TTT (Ting Tar Tid) Begynner man spillet som amatør eller automatisk ender man opp med likegyldige spillere under teamtalk. Det skulle da bare mangle når det kommer en total ukjent manager som begynner å sjefe med rutinerte spillere.. Dette endret seg dramatisk 2. sesongen etter å ha hatt gode resultater både sportslig og økonomisk i klubben.. Angående de som ikke finner teamtalk så er det fordi det ikke er noen teamtalkfunkjson eller mulighet til å kommunisere spillere i classic mode(Den enkle varianten av FM)
 12. 25 kamper spilt i Championship med Forest, 12 uavgjorte der jeg har fått 1 eller flere annulerte mål i hver kamp og tilsammen 21 annulerte mål, Fustrerende!!
 13. Er i min 2 sesong med Nottingham Forest og føler spillet er mer realistisk enn noen gang med unntak av antall annulerte mål. Liker spesielt godt alle nye mulighetene man har når det gjelder låneoverganger og deadline day er jo mega artig å følge med på! Spiller i en 3-3-2-2 formasjon med vingbacker og smal midtbane. Superspill!
 14. Jepp! Hadde prøvd å legge inn nytt skin og grafikk, men var da det ble kluss. Fjernet tilslutt "skins" mappen i selve "Football Manager 2013" mappen og slettet "C:\Users\Bruker\AppData\Roaming\Sports Interactive\Football Manager 2013 mappen. Da funket det for meg!
 15. Annullerte mål kommer jo minst 1 gang i hver kamp, er jo helt på tryne!