Rockesmurf

Medlem
 • Content count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Nøytral

About Rockesmurf

 • Birthday 10/08/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Interesser
  Fotball!

Tilleggsinformasjon

 • Favorittklubb
  Manchester United, Rosenborg
 • Favorittversjon
  CM 01/02, FM 10
 1. I min Rosenborg game. Så kvittet jeg meg med Jensen, Chibuike og Mikkelsen tilsammen 25 mill. Kjøpte inn Mohammed Elyounoussi, Gustav Wikheim, Fossum, Andrè Hansen, Groven og Kongshavn. Vant ligaen overlengt i 2 sesongen Alle anbefales på det sterkeste! Det samme gjør Hamed-Allah. Alas er forøvrig veldig god på dette spillet anbefaler deg og bruke han litt
 2. Tenkte jeg skulle skrive en liten introduksjon om meg selv. Har jo vært med på denne siden i maaange år! men har vel aldri vært blant de mest aktive. Personlig: Jeg heter Per. Og er 23 år gammel. Jeg en generelt rolig person. På fritiden så driver jeg med fotball og gaming (xbox) og ikke minst Football Manager! CM/FM Min karriere strekker seg tilbake til CM 01/02 versjonen, det spilte jeg frem til FM 06. Da var det visst på tide og bytte spill skjønte jeg Men i mine øyne er CM 01/02 fremdeles det beste manager spillet som noen gang er laget! Meg som manager: Taktikk: Jeg er på ingen måte en stor taktikter, jeg henter som regel taktikk fra nett og bruker det. Jeg var en taktikter frem til FM 10 versjonen, men etter det har jeg blitt litt slapp Økonomi: Sunn økonomi=sunn klubb. Jeg er veldig opptatt av økonomi i FM, jeg bruker minst mulig penger på spillere. Jeg invisterer heller i trenere/treningsanlegg og stadium. Laguttak: Som jeg nevnte så bruker jeg minst mulig penger på spillere. Jeg liker og hente unge spillere, gjerne fra eget akademi og bygge opp lag med de. Satser alltid på og ha spillere under 25 år, men det kan hende jeg får noen favoritter som jeg fortsatt vil ha i klubben selvom de nærmer seg 35, litt erfaring skader jo ikke. Personlig: Prøver alltid og være venn med andre managere og spillere. Så jeg er kanskje en snill sjef. Men kan være hard mot egne spillere hvis de ikke har den utviklingen jeg ønsker, både treningsmessig og spillemessig. Trening: Jeg er bryr meg kanskje ikke så mye når vi kommer til taktikker. Men når det kommer til trening så er jeg grundig. Her skal alt være som jeg vil, jeg skal ha de beste trenerne og jeg skal også styre treningsmengde og hva spillere skal bli bedre på. God trening er alfa omega sammen med god økonomi. Hvis det er noe dere lurer på så send med PM!
 3. Spennede! Takk for att du gjorde meg oppmerksom på dette Men får bare opp en feilkode når jeg skal kjøpe noe. Hvordan får man kjøpt noe der? Hadde jo vært morro og ha sin egen sønn på laget sitt!
 4. Hvor stor er prossesorbruken når du kjører kampene?
 5. Johnny Dybvik. Hentet han som talent fra West Ham, til Rosenborg. Ble lei av og være i Rosenborg etter 20 år, så gikk videre til Betis og tok med meg han her. Også denne karen hadde jeg i Rosenborg. Prøvde og få med han også, men han gikk til Aston Villa i stedet.
 6. Bakenga er jeg enig i! Er i 2027 med Rosenborg nå. Og ca fra 2012 har Bakenga vært fast hos meg, ikke veldig store stats, men har alltid scoret mål og mange assist att jeg ble sjokkert! Men nå er han dessverre 34 år gammel og ikke noe spesielt lenger, 351 mål på 467 kamper og 140 assist er imponerende Men Meland85? Hvordan slår man av den funksjonen hos speideren, angående urealistiske kjøp?
 7. Har hatt litt flaks med og beholde han så lenge Han er en liten overkill i Tippeligaen sammen med Bakenga fakstisk
 8. Navn: Sam Andrews Posisjon: Midtbane Kommentar: Vet ikke om han er god nok til og komme inn på laget, men da får jeg han hvertfall vurdert, han har vært min klart beste spiller noen gang, han er verdens beste spiller på min save.
 9. Ble endelig min tur også! Har vært generelt vært forsiktig med pengebruk, for å bygge ny stadion. Og kan endelig begynne og kjøpe litt mer klassespillere! Hadde håpet på mer tilskuerplass, men bare og utvide etterhvert
 10. En spiller jeg hentet fra Doncaster 2012 for bare 5,5 mill. Mitt beste kjøp noen gang, og har utviklet seg til og bli en profilert spiller rundt omkring i verden, har akkurat signert 5 år kontrakt, selvom Man City, Inter og Real Madrid har prøvd og kjøpe han!
 11. Navn: Momar Mbaye Posisjon: Keeper Kommentar: En herlig keeper jeg henta på free transfer, har utviklet seg til å bli verdens beste keeper på saven min.
 12. Har to spillere som kanskje ikke er de sykeste du har sett på regens, men holder bra nivå i Tippeligaen!
 13. Måtte vinne cupen for å redde en relativt dårlig første sesong!
 14. Har god nok med tid, men er dessverre lei FM fortiden. Så nok dessverre melde pass nå.. Aldri bra å spille FM 24/7 i flere måneder ;p
 15. Bra spilt ffkern ;D Jeg må nesten ta meg skylda for Palmiteri sin form sist sesong.. Jeg klarer rett og slett ikke å få spissene til å score mål, så jeg må alltid stole på midtbanen