fmfreak

Administratorer
 • Content count

  217
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

fmfreak last won the day on April 18

fmfreak had the most liked content!

Community Reputation

34 Nøytral

About fmfreak

 • Birthday

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt
 1. Jeg skal fatte meg kjapt og konsist, og spør brukerne her om det fortsatt er interesse for forumet her på FMNorge.com - eller om vi heller burde benytte en Facebook-gruppe i fortsettelsen? Her på siden kan man f. eks heller satse på et Football Manager magasin, der alle som har vil kan bidra med artikler, intervjuer, etc.
 2. Det er verdt å merke seg at om du skal spille på nettbrett, så må du kjøpe FM Touch der uansett. I PC/Mac-versjonen følger ikke Touch med til pads.
 3. Det hadde vært gøy å se flere skjermbilder, ja.
 4. Football Manager / Sigames har endelig sluppet noen smuler med informasjon om Football Manager 2018.. Vi fortsetter å dele informasjon om det nye spillet etterhvert som Sigames slipper ut mer. Er det noen flere som gleder seg?
 5. Over flere poster på Facebook har vi promotert konkurransen der vi gir bort den offisielle FC Barcelona-trøyen for 2017 til en heldig vinner. Nå kan vi gratulere Per Øyvind Syvertsen som den heldige vinneren av trøye med valgfritt trykk! OBS! Du kan fortsatt sikre deg en GRATIS* Messi-pakke her
 6. Burde vi legge ut flere konkurranser på Facebook fortløpende forresten?
 7. Over flere poster på Facebook har vi promotert konkurransen der vi gir bort den offisielle Champions League-ballen for 2017 til en heldig vinner. Nå kan vi gratulere Emil-Andre Helin som den heldige vinneren! Forøvrig er det vel også på sin plass å gratulere Real Madrid med en solid 4-1 seier over Juventus i finalen i går. PS! Er årets versjon av Real Madrid verdens beste klubb lag igjennom tidene? Lik FMNorge på Facebook for flere spennende konkurranser!
 8. Hei folkens, Her er en herlig konkurranse vi tilbyr i samarbeid med Hotels.com og Mastercard. Håper flest mulig vil delta! Kunne du tenke deg å vinne to billetter til UEFA Champions League finalen i Cardiff 2017? Premien inkluderer flybilletter og to netters overnatting i ferieleilighet i Bristol. Gå ikke glipp av denne spennende muligheten og meld deg på konkurransen i dag! Meld deg på i trekningen her!
 9. Trådstarter kan sikkert ordne dette?
 10. Dette kaller jeg nostalgisk!
 11. Kul video om tidenes beste fotballspiller(?) sin utvikling i Football Manager-serien.
 12. Crewe Alexandra er vel et av de mest spennende valgene i ligasystemet med tanke på å bygge et lag av egne talenter?
 13. Denne mannen har skrevet seg inn i Guinness Rekordbok.